View Single Post
Vechi 23.02.2011, 09:11:10
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Te-a ajutat Dumnezeu, Heaven!

Si pe mine m-a ajutat acum vreo 2 ani, eram pe strada, la o trecere de pietoni si nu am observat ca o masina vedea in viteza. Daca mai faceam un pas, ma calca, insa, pur si simplu, nu am mai putut ridica piciorul. Parca era imobilizat. Masina a trecut la vreo doi centimetri de mine, s-a milostivit Dumnezeu. Slava lui Dumnezeu pentru toate.

P.S. Ai reflexe bune.
Cred ca in astfel de momente Dumnezeu isi trimite ingerii sa ne ocroteasca.Ce spui tu am patit si eu in Bucuresti la intersectia Maica Domnului,unde un 282 era oprit in statie,semaforul era verde pentru pietoni,iar dupa el,exact cand sa pasesc mai departe,a trecut o masina in viteza trecand pe rosu.Dintr-un motiv necunoscut m-am oprit cu doua secunde mai devreme,i-am simtit suflul si fiorii au inceput sa ma treaca pe sira spinarii,caci mi-am dat seama ca un pas daca mai faceam,imi era fatal.
Dumnezeu e cat se poate de viu si lucreaza necontenit pe caile Sale misterioase!

Last edited by heaven; 23.02.2011 at 09:14:30.
Reply With Quote