Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Trices, ce am avut de spus am spus. Nu-mi fac iluzia că ai să renunți la ideologia religioasă pe care o profesezi, alminteri ar fi o convertire teoretică, prin "contrângere logică", adică neautentică. Las la o parte tendința ta de dădăceală din postarea anterioară care de fapt maschează o retragere dezordonată, dar ești prea mândru s-o recunoști (și nici n-aș avea nevoie s-o faci). Ca de fiecare dată, "otrăvești fântânile" în replierea disperată de pe pozițiile ideologice dărăpănate.
Îmi spui de niște fundături în care cică aș fi intrat. Care? Unde?
Că vreau să-o dreg... să dreg ce? Ideile strâmbe din mintea ta? Nu reușim, se pare că sunt legiune .... ideile strâmbe. Să te fac să recunoști că te-ai împotmolit. Nu am energie și timp pentru asta. Și nici locul nu e potrivit.
Ultimele propoziții nu le-aș mai comenta. Doar te întreb: spune-mi și mie unde găsesc dogma pelerinajului sau a lumânărilor, sau a parastasului? Dar și unde-i dogma nevoințelor? Sau ce înțelegi tu prin dogmă?
Sau ce înțelegi tu prin "efecte secundare"?
|
Bine frate, fie cum vrei tu

Cred că acest topic a fost creat doar pentru pierdere de timp.
Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Cât despre "milioanele de victime colaterale", slavă Domnului că nu vor încăpea pe mâna voastră!
|
Poate ar fi fost mai bine, totuși refuz să cred că suntem mai
vicleni decât diavolul...