View Single Post
Vechi 22.02.2011, 19:50:51
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Trices, ce am avut de spus am spus. Nu-mi fac iluzia că ai să renunți la ideologia religioasă pe care o profesezi, alminteri ar fi o convertire teoretică, prin "contrângere logică", adică neautentică. Las la o parte tendința ta de dădăceală din postarea anterioară care de fapt maschează o retragere dezordonată, dar ești prea mândru s-o recunoști (și nici n-aș avea nevoie s-o faci). Ca de fiecare dată, "otrăvești fântânile" în replierea disperată de pe pozițiile ideologice dărăpănate.

Îmi spui de niște fundături în care cică aș fi intrat. Care? Unde?
Că vreau să-o dreg... să dreg ce? Ideile strâmbe din mintea ta? Nu reușim, se pare că sunt legiune .... ideile strâmbe. Să te fac să recunoști că te-ai împotmolit. Nu am energie și timp pentru asta. Și nici locul nu e potrivit.

Ultimele propoziții nu le-aș mai comenta. Doar te întreb: spune-mi și mie unde găsesc dogma pelerinajului sau a lumânărilor, sau a parastasului? Dar și unde-i dogma nevoințelor? Sau ce înțelegi tu prin dogmă?
Sau ce înțelegi tu prin "efecte secundare"?
Bine frate, fie cum vrei tuCred că acest topic a fost creat doar pentru pierdere de timp.

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Cât despre "milioanele de victime colaterale", slavă Domnului că nu vor încăpea pe mâna voastră!
Poate ar fi fost mai bine, totuși refuz să cred că suntem mai vicleni decât diavolul...