Citat:
|
În prealabil postat de theodor
Asa-i, Laurentiu, nu trebuie ocolit subiectul, nu trebuie sa ne prefacem ca nu se intampla anumite fapte doar pentru ca nu ar trebui sa se intample, nu trebuie ignorat. Sper sa nu va supar sau sa va jignesc in vreun fel (in acest caz imi cer iertare)dar sunt plictisit de "relatiile trupesti". Oriunde incerci sa te izolezi de ele nu poti, doar in pustietate, dar cum spuneam in alta parte nu intentionez sa ma calugaresc, deci ma lovesc zilnic de acest fapt.
|
Da doi indragostiti se pot intelege de cele mai multe ori din priviri nici nu mai au nevoie sa comunice
eu incercam de fapt sa dezbat consecintele care le poate avea subiectul anterior in lipsa bunului simt
sunt lucruri reale care se petrec in ziua de azi in fata carora nu putem sta nepasatori
Sa ne uitam la numarul avorturilor care ishi au radacina tot din relatia unui baiat cu o fata
se cunosc destule cazuri , fete care in primii ani de liceu sau poate chiar mai devreme raman insarcinate shi totushi au primit o educatie crestina dar au fost inselate
Cred ca mai intai trebuie sa shtim "cum nu trebuie sa fie o relatie dintre un baiat shi o fata" ca sa putem evita situatiile nedorite
Oricum "Dumnezeu ne cunoashte mai bine decat ne cunoashtem noi inshine" spunea
parintele Arsenie Boca care shtia gandul fiecarui om
Doamne ajuta!