View Single Post
Vechi 22.02.2011, 08:17:13
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Cred ca au sters-o de tot din zona.:-))) Se pare ca speranta de viata la barbati scade ,comparativ cu cea a femeilor...Iar rata mortalitatii masculine este mai mare si ea, comparativ cu cea feminina.
Asta ar explica raportul mult mai mare dintre femei și bărbați la grupa vârstei a treia, unde am constatat un raport în jur de 2,8: 1. Dar nu explică același lucru care se observă la tineri și oameni în putere.

Citat:
Ca sa nu mai punem la socoteala si pe acei ce prefera sa doarma mai mult duminica dimineata :-), ca deja ne iasa socoteala...
Asta ar explica situația de la Liturghiile în rit răsăritean, care se fac Duminică dimineața. Dar același lucru se poate observa la Missele în rit apusean, care au loc și la prânz și seara. Dacă te duci seara la Sf Missă, nu-i vezi pe bărbații care și-au dat jos pijamalele și s-au spălat pe dinți, apoi s-au grăbit să prindă Sf Missă de 18.30. Vezi tot mai multe fete și femei. Eventual aceleași pe care le-au văzut și dimineața.

Eu cred că bărbații se scoală dimineața devreme. Că așa au pus ăștia de la Ligă meciurile, duminică dimineața. După amiaza, trebuie reparată mașina, iar seara trebuie sărbătorit unul din aceste două lucruri: rezultatul de la meci sau repararea cu succes a mașinii.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote