View Single Post
Vechi 21.02.2011, 18:27:59
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Daca s-ar lasa deoparte cauza legionara si s-ar face caz exclusiv de modelul crestin de viata a acestor oameni, nu cred ca ar avea multi de obiectat.

Problema este ca sunt unii care vor neaparat sa puna in carca acestor oameni Miscarea Legionara cu tot ceea ce a inseamna ea, crezand ca le fac vreun serviciu cand de fapt este exact pe dos.

Tocmai din cauza acestora este putin probabil sa vedem macar pe Valeriu Gafencu, care in inchisoare n-a mai avut cu nimic de a face cu cauza legionara, canonizat.

Altii cu atat mai putin, tot din cauza unor anumitor indivizi care se stiu si care isi aroga autoritate de "guru" spirituali inclusiv asupra mostenirii politice a unor oameni pe care ar dori de fapt sa o vada canonizata, pentru a tara intreaga BOR intr-o pseudo-cruciada politica.

.
Ideile lui Valeriu Gafencu, in inchisoarea de la Aiud, au fost impartasite si de ceilalti pe care i-am mentionat deja, inclusiv de Parintele Arsenie Papacioc, care ii considera pe toti egali, dupa cum, de asemenea, am citat.
Nu incercati sa-mi spicuiti cuvintele.
Aratati-mi va rog, din cele scrise, daca exista undeva o tendinta de a sustine fanatismul antisemitist???