@ calator prin ploaie
Noo, acuma imi cer scuze, in anumite privinte ai dreptate... eu am incercat sa tratez aceasta "problema" cat mai serios... ce vrei asa arat faptul ca ma implic :))
Dauneaza muzica sufletului, dar in masura in care tu o lasi sa te afecteze, ca de multe ori nu tot ce ascultam e bun, no acuma intelegi :)))
Daca o sa vrei sa urci pe trepte duhovnicesti, si o sa cauti, o sa te bati si de chestia asta... poate natural, prin fire, de la sine... sau poate logic... intelegi?
Eu vorbeam de lucruri mai mari decat acela de a asculta pur si simplu muzica...
Si poate de aia posturile noastre s-au tot "intersectat", ca eu n-am inteles modul cum privesti tu asta...
Ce vrei, eu cu minte mea asa maruntica, cad destul de des in controverse de credinta, extreme, si dup-aia ma ridic cu multe rani sufletesti... intelegi acuma?
ce mai vrei sa iti spun...
De multe ori nici nu intentionez sa vorbesc din rautate, cu tine sau cu altcineva... dar ma apuca ironia, si nervozitatea, cand mi se pare ca sunt luat in ras... poate am o personalitate defectuoasa... ce sa fac..
Last edited by xanixade; 20.02.2011 at 21:37:36.
Motiv: incomplete
|