Citat:
În prealabil postat de Nicole_Alma
Aveti dreptate!
Si am mai observat ceva, postarea pe forum scoate la suprafata fariseul din noi, noi suntem aia buni care-i judecam pe cei rai, uitand ca Mantuitorul a dat binecuvantare vamesului si a cinat in casa lui, cu toate ca era plin de pacate.
Suntem noi in masura sa judecam, cunoastem noi judecata Domnului?
|
Fariseul din noi se vădește tocmai datorită anonimatului user-ului care poate prolifera orice până și injurii, oricum, nu răspunde pentru ele în fața nimănui. Cel mult o banare și atât, încă o înregistrare și de la capăt... Eu aș mai urmări și IP-urile, un Mac, ceva... În spatele anonimatului devii chiar și ăla bun care le știe pe toate și nu trebuie să dea explicații face to face, oricum o abordare directă ne-ar face pe mulți să dăm îndărăt.
Oricum, acesta e forumul și noi sfințim locul: comportamentul nostru va determina și imaginea acestui forum! E adevărat că răspundem individual și avem o imagine proprie (ca useri) în fața celorlalți, dar, știi șitu, cum e un măr putred între zece, le strică și pe celelalte, în nici un caz, nu devine comestibil.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|