Citat:
În prealabil postat de fllorina
Foarte frumos preda Parintele Constantin Coman la cursul de Noul Testament. Se inspira din omiliile Sfantului Ioan Gura de Aur (cartea aceea groasa "Omilii la Ev. dupa Matei trebuie citita partial si pentru examene). La fel, la seminarul de noul Testament, dl asistent Sabin Preda isca adevarate dezbateri despre diferite teme din Noul Testament, si cand toti eram cu sufletul la gura, ne ajuta sa pricepem corect. Asta e partea frumoasa din anii 1-2. Foarte frumos e si la Morala, in anul 3 cu Pr. Gheorghe Holbea. Nu cred ca mai preda, eu l-am avut ca prof de seminat de Dogmatica si pe dl Adrian Lemeni, fost secretar de stat la ministerul cultelor.
PS: La preselectia pt corul facultatii, dati-va toata silinta sa cantati bine, la muzica au note peste 8 doar cei din cor!!!!!!!!
|
Iti mai pastrezi din cursuri? Sunt in anul al II-lea, la Facultatea de Teologie din Bucuresti. NU pot sa ajung la toate orele (Morala, Dogmatica, Teologie fundamentala, Limba greaca), din cauza unor probleme de sanatate si a faptului ca si predau, fiind licentiata intr-o alta specializare. Ma poti ajuta? Iti multumesc mult. Adresa mea de e-mail este
ordiheea_orhidee@yahoo.com