View Single Post
Vechi 18.02.2011, 19:37:30
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Sa fim intelesi,eu nu mi-as dori caini in strada,pe bulevarde,printre blocuri...insa SUNT!
Si ce sa facem?sa-i mitraliem,asa cum propune in marea lui dragoste,dl.Florin?

Cati sunt interesati de latura activa a problemei?cati dintre cei care scriu acestui subiect,au ridicat un degetel pretios?DOAR 2 PERSOANE:Heaven si Calatorul...
Vedeti,asta spune totul in tara din negura civilizatiei!!
Deget..

Eu sunt indignata de ipocrizia "iubitorilor de animale", mai mult decat de animalele de pe strada. (persoanele de fata se exclud: cred ca sunt chiar autentice iubitoare de animale).

Cunosc stapani de catei care si-au imperechiat animalele cu cele din fata blocului (ca deh, si cateii au "nevoi"), Mi se pare atat de iresponsabil!

Si din nou, iubirea excesiva de animale mi se pare aproape o boala (adica sa dormi cu cainele in pat, sa-i gatesti mancare speciala ca altfel nu are blana lucioasa etc.. cunosc astfel de oameni!) In conditiile in care de oameni se ocupa prea putini.

(si ca sa nu iau pumni in cap pt atitudinea mea, trebuie sa declar si eu ca am adunat 5 caini de pe strada.. unul am reusit sa-l plasez, unul l-am tinut in casa, altuia i-am facut cusca la locul de munca - dar a trebuit sa-l iau cand am plecat de acolo-, doi au ajuns la maica-mea in curte, unde avea si ea proprii ei catei salvati etc.. Si eu sunt un om destul de rece!
Daca as fi iubitoare de animale, cred ca in primul rand nu as mai cosnuma carne, e primul pas firesc.)