Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Draga H.,
Eu sunt de parere ca in tara noastra in care copiii sunt lasati sa moara de foame, nimeni nu va putea sa rezolve problema cainilor vagabonzi. Nu pentru ca nu va vrea, ci pentru ca nu va fi posibil: din lipsa banilor mai intai, apoi din lipsa organizarii, poate si din cauza unor piedici care se pun intentionat samd.
Deci, pragmatic vorbind, solutia cea mai urata devine practic singura posibila - asa vad eu lucrurile. Asta pana nu e prea tarziu.
Doamne ajuta si weekend placut.
|
Nu inteleg de ce se tot da zor cu copiii lasati sa moara de foame.Una-i una,alta-i alta.
Fiecarei probleme in parte trebuie sa i se acorde importanta necesara.
Gandhi nu spunea degeaba cand afirma ca "maretia unei natiuni poate fi judecata dupa felul in care aceasta isi trateaza animalele".
Cine te opreste,Florin sa te implici in ajutorarea acelor copii,ca doar nu cei care fac protectia animalelor?
Banii nu sunt problema,crede-ma,exista fonduri grase alocate,papate de mafia primariilor si ecarisajelor,inca si ce bani...unii colaboreaza cu ong-uri pt protectia animalelor din strainatate care sunt de fatada,prin intermediul carora trimit acolo caini pe banda rulanta pentru experimente sau folosirea pieilor de caine.Sumele rulate sunt extrem de mari si asta o stiu de la persoane care sunt implicate in monitorizarea acestor filiere,mafia asta are si implicatii politice,de aceea este atat de greu de doborat.
Daca ar disparea cainii de pe strazi,asa cum imi doresc si eu si tu,din ce s-ar mai imbogati acesti indivizi?Este si de inteles de ce refuza sa dea legea cu sterilizarea,pentru ca in scurt timp ar ramane fara obiectul "muncii" lor...maidanezii.
Incearca,te rog,sa privesti dincolo de aparente si de primul impuls si vei vedea ca suntem de aceasi parte a baricadei,indiferent ca motivatiile noastre pot diferi din anumite puncte de vedere.
Dumnezeu sa iti ajute si tie si un weekend frumos si linistit sa ai!