Citat:
În prealabil postat de costel
Intr-o minte stramba si lucru drept se stramba, spunea un parinte. Asa ca e bine sa ne vedem pe noi si nu pe altii spre a judeca. Eu cred ca am fost destul de clar, numai ca tu nu vrei sa intelegi, iar daca vei continua in acest mod, voi refuza sa mai ofer raspunsuri.
|
sunt de parere ca ar trebui tu sa te implici mai mult in topicuri, sa dai raspunsuri si sa explici.. sunt de parere ca esti unul dintre cei de la care putem invata.. insa in acelasi timp acest lucru il am impotriva ta.. faptul ca nu faci asta.. de aia iti zic 'ortodox de paie' .. vi dai raspunsuri simple fara sa le explici si fugi.. vi intepi si fugi... mi se pare ca atitudinea ta este, ce sa le zic la cainii astia, nu merita.. prietene tu uiti un lucru ortodoxia nu iti apartine in nici un fel, nu esti tu artizanul ei.. de aceia in dar ai primit in dar sa dai.. iar de dai margaritare porcilor si cele sfinte cainilor ce se poate intampla mai rau decat ca acestia sa le nesocoteasca si sa nu le dea seama?practic asta se intampla, daca sunt nevrednici de ele nu le vor primi.. deci da frate ce e bun din tine, si ajuta-ne pe noi astia mai raticitii.. si acum in postul ce va urma pe topicul acesta voi da si eu un raspuns la acest subiect..