Citat:
În prealabil postat de heaven
Concluzia se reduce simplu la urmatoarea intrebare:ce este de facut?Tu propui violenta ca unica solutie pentru eliminarea efectului.
Despre eliminarea cauzei,intrebare pe care ti-o pun cred ca de vreo trei postari incoace nu sufli o vorba:si anume oamenii iresponsabili care abandoneaza animale sau le reproduc fara vreo urma de discernamant.
Despre solutiile pe care cei din protectia animalelor le-au gasit si anume legea prin care care toti cainii,cu stapan sau fara,cu exceptia celor cu pedigree,sa fie sterilizati,cipati,inregistrati si sanctionari drastice ale celor care ar sfida legea ti-am vorbit.Cu toate acestea continui pe tema cainilor fiorosi care sfasie copii si care trebuie eliminati prin violenta...sa cred ca in realitate nu solutionarea problemei te preocupa ci ai alte motive personale pentru care abordezi lucrurile astfel?
|
Draga H.,
Eu sunt de parere ca in tara noastra in care copiii sunt lasati sa moara de foame, nimeni nu va putea sa rezolve problema cainilor vagabonzi. Nu pentru ca nu va vrea, ci pentru ca nu va fi posibil: din lipsa banilor mai intai, apoi din lipsa organizarii, poate si din cauza unor piedici care se pun intentionat samd.
Deci, pragmatic vorbind, solutia cea mai urata devine practic singura posibila - asa vad eu lucrurile. Asta pana nu e prea tarziu.
Doamne ajuta si weekend placut.