View Single Post
Vechi 18.02.2011, 14:27:10
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Sunt categoric impotriva omorarii lor. Exista alte metode, sterilizare, adoptie.
Vor veni zile cand nu vom mai putea iesi cu copiii pe strada de teama cainilor vagabonzi. Am vazut destule stiri despre oamenii devorati de cainii din Bucuresti si mi-ajunge.

Alte metode la noi in Romania nu sunt. Din lipsa banilor si a interesului de a face ceva la modul concret. Altfel, vorbim povesti si ramanem cu intentiile nobile.

Daca cei de la putere nu sunt interesati sa faca ceva in privinta copiilor vagabonzi care traiesc prin canale la limita supravietuirii, atunci aceste autoritati nu vor face nimic nici in privinta cainilor. Asta o stiu direct de la Parintele Tanase care a cules de pe strada sute de copii si i-a salvat de la o existenta trista. El a intampinat numeroase piedici in a-i ajuta, din partea Guvernului si a Uniunii Europene. N-a primit un ban de la ei pentru copii. Si voi vorbiti de caini?!

Desi nu-mi place nici mie, solutia ramane una singura pentru dragalasii de catei care maine-poimaine se vor hrani din noi si din copiii nostri.

Ascultați Noul Testament ortodox online.