Citat:
În prealabil postat de daniel83
Nu mi se pare o problema existenta relatiilor intime intre soti, indiferent de ziua saptamanii sau de existenta vreunui post. D-zeu, daca exista, cu siguranta este o energie ce nu tine cont de osanalele si linguseala pe care i-ai adus-o. Cu siguranta este corect si nu are atata vanitate sa fie deranjat de ce am facut eu cu sotia. Cu siguranta aceste ipotetice "restrictii" sunt halucinatii ale bisericii.
|
Da, asa este, tocmai am vrut sa scriu ceva asemanator cand am zarit postarea ta .
Nu exista desfranare in casatorie !
Multumesc Lui Dumnezeu ca Duhovnicul meu nu ma intreaba in ce zi sau cum " se desfasoara ", ci ma intreaba numai daca calc stramb, pe la altcineva si despre avorturi, nici de metodele anticonceptionale nu ma intreaba .
Foarte bine, nici nu i-as spune, nu este treaba nimanui cum imi planific eu familia si, precum spunea antevorbitorul meu, nu cred ca Dumnezeu tine aceasta evidenta atata timp cat incerci sa fii onest cu tine insuti si cu cei din jur , echilibrat si, mai ales responsabil .
Fiecare casa si le stie pe-ale ei .
Ca sa nu mai vorbesc de aberatiile despre conceperea in post....O , Doamne !
Un om si un duhovnic cu capul pe umeri, restul sunt pure inventii. Oricum, fiecare duhovnic cam stie in ce te scalzi. nici abuzul si indiferenta in casnicie nu sunt bune, in acest sens, o viata echilibrata este de dorit.