Subiect: ciudatenie
View Single Post
Vechi 17.02.2011, 11:25:11
mihaila_alin
Guest

Talking adevarul este la Dumnezeu si Dumnezeu este adevarul

Citat:
Īn prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Melissa
citat
PS- nu am personal nimic cu ungurii,daramite cu romanii ,fie ei si moldoveni.Fiecare zona are plusurile si minusurile ei.(dar parca in Moldova sunt mai multe minusuri- te tachinez )

In orice banc, exista un sambure de adevar...
uite in acest moment te-am surprins cu degetul in rana intarind fara motiv anume spusele vest ardelencei noastre blonda si draguta.ajunge zilei rautatea ei spune scriptura.ar fi bine sa il tragi pe colaps deoparte din carare acolo unde zace ranit si sa il tamaduiesti pina ce nu va trece pacolo vriun samaritean milostiv si sa iti fure darul ce ai fi putut primii pentru binele facut, ca de atitea rani provocate de cind ti-ai facut vedetaparitie pe acest forum uite e doar singe si terore, pe unde treci lasi doar victime in jurul tau spunind ca esti o leydi, sa nu fi cea din cei trei muschetari.rar a fost sa recunosti un adevar,fie el chear din scriptura,rasucesti mereu cuvintul ca un sectar sa iti dea bine la fatada.spui ca numai Dumnezeu stie ce e in sufletul tau,e drept ce spui insa scriptura spune ca:din prinosul inimii vorbeste gura.gura cea ce inteapa mereu pe toti si numai ia are dreptate smerenie, smerenie, iubire, iubire.cind cineva cearta un crestin fie el si moldovean nu e bine sa intaresti vorbele lui fie ia si melisa ci cu duhul dragostei si nu al mindriei,miniei sa incerci sa linistesti lucrurile impacind-ui,ca de pui pe foc,focul se inteteste pina la extrem.eu cred ca parintele tau duhovnic nu prea sar bucura sa vada ce acida esti uneori, mai ales ca femeile de obicei sunt blinde si iubitoare,prin excelenta.am inteles ca esti si clujanca,eu la voi ardelencele am pretentii mai mari,ardeleanu e om blind,cumpatat,gindeste si cind o zis o zis[da nu prostii].dar am constatat ca realitatea e alta se inteapa mereu cu pintalusul[briceag cu lama de 2cm.]si se provoaca rani marunte si multe,pina ce victima ceda.Doamne fereste doar nu vrei sa fi ucigas de frati.nu cu prea mult timp in urma,nu era atita dezbinare intre ortodocsi lupta se dadea cu sectele acum se da intere ortodocsi mai dihai decit cu sectarii si sti de ce?au aparut elemente noi ce vor schimbarea adevarului de credinta,la care scriptura nu e buna,scrierile sf.parinti nu contin adevarul deplin,ci adevarul exista in scierile lor stintificomatematicofilozofice,iote scirt.dar cei intemeiati in credinta[nu au ochelari de cai]nu pot sa ii creada pe acesti temerari ce incearca marea cu degetul ca si cind2000de ani omenirea sa trait in intuneric si au venit acesti luminatori ce lumineaza in intunericul nestiintei si ne salveaza pe toti.Aiurea era sa zic aliluia.sora draga inima inca ti-e rece te rog insistent leapada invatatura orientala si duhul acelei invataturi te va lasa.ai sa devii mai buna,iubitoare,induhovnicita.cu picioarele in doua barci nu poti sa fi.dar hai ca te-am plictisit stiu ca nu asculti glasul ce vine din pustie:Pregatiti cararile Domnului.
Domnul cu noi.Amin
Reply With Quote