Citat:
În prealabil postat de ZergAteu
Iar în cadru reglementat politica ar putea fi „No condom, no sex”. Nu e ca și cum nu am fi văzut deja că funcționează.
|
Functioneaza unde? Pe youtube in filmuletele de propaganda a acestui magnific stil de viata?
Citat:
De ce nu? Dar mai util e dacă anunță și prostituata. Sunt conștient că puritanii ar fi în stare să depună plângeri aiurea da' cu un simplu bon de casă cu cod pe el se poate verifica dacă a avut contact sexual sau nu.
|
Sunt sigur ca nu doar va cere bon ba chiar il si va pastra.
Sau cel mai bine il va da nevestei spre pastrare.
Citat:
Clientul tipic al prostituatelor este clientul fidel. Cei care fac la întâmplare sunt mult mai rari. Chestia asta s-a mai făcut și în trecut în România, bordelurile aveau registre proprii.
|
In care sunt sigur ca toti isi lasau numele real..
Citat:
Și poate mai bagi niște momâi de paie pentru că nu poți răspunde la argumentele și poziția reală pe care o am.
|
Am raspuns deja. Ca le ignori tu, e alta chestie tine de subiectivismul fiecarui individ indiferent cata reclama face Zeitei Ratiune.
Citat:
Dă-mi te rog un exemplu de țară în care soluția păstrării prostituției în ilegalitate are rezultate foarte bune, conforme cu poziția ta. Și ai putea să clarifici care a poziția ta, te rog? Concret, ce măsuri, ce schimbări, ce legi, ce campanii șamd?
|
Rezultate f. bune in ce directie?
Despre masuri am scris deja intr-un mesaj anterior, se pare ca l-ai sarit, revizuieste arhiva.