View Single Post
Vechi 16.02.2011, 23:00:29
Lescamona's Avatar
Lescamona Lescamona is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Următoarele mesaje sunt reply-uri la mesaje de pe
Iar tu crezi că după ce au supraviețuit milioane de ani, moliile cu trompa mai scurtă dispar numai fiindcă altele au trompa ceva mai lungă. Imaginează-ți că nu ar exista cele cu trompa lungă, înseamnă că specia va dispare? Deci dacă nu sunt motive ca cele cu trompa scurtă să dispară, vor continua să se perpetueze și unele și altele, poate cu o ușoară creștere a celor cu trompa mai lungă.
Normal ca exista motive ca cele cu trompa mai scurta sa dispara, ele nu mai au acces la nectarul din orhidee. Iti aduc aminte ca moliile nu cunosc ideea de intrajutorare a vecinilor si nici nu au obiceiul sa-si hraneasca batranii, bolnavii sau membrii cu dizabilitati.
De asemenea, orhideele care nu erau destul de adanci nu muteau sa-si transmita genele prin polen, asa incat nu puteau avea urmasi.

Citat:

Ce importanță are cum te declari? Eu spuneam să iei în calcul existența lui Dumnezeu ca și cauză a lumii. Este o problemă de cunoaștere, nu de mântuire.
Sorry, nu pot lua in calcul existenta lui Brahma, Thor, Manitou, Zeus, Quetzalcóatl sau a celorlalte zeci de mii de zei.

Citat:

Intoleranța la lactoză e rară la nou-născuți și nu se moare decât în cazuri și mai rare. Dovedește că în trecut se murea din cauza acestei intoleranțe.
Intoleranta la lactoza este rara la nou nascuti, asta e adevarat. Ea este insa deasa la copii si la adulti. Cu siguranta ca in trecut majoritatea nou nascutilor cu intoleranta mureau din cauza diareei cronice si a faptului ca nu erau pregatiti sa se hraneasca cu un alt aliment. In zilele noastre exista formule speciale de lapte pentru acesti nou nascuti si mai exista si lapte sau produse lactate in care lactoza este dezactivata.
Mai multe detalii despre lactoza si mutatia care a facut-o digerabila ai si aici.
http://www.ntanet.net/milk-consumption.pdf

Citat:

Tendința naturală a informației biologice ar trebui să fie spre distrugere, nu spre îmbunătățire, la fel cum o mașină îndelung uzată se deterioriează. Codul genetic ar trebui de la generație la generație să piardă informație, nu să creeze funcții noi, că doar nu e inteligent. Că nu se întâmplă așa, mulțumim lui Dumnezeu!
Asta pt ca vrei tu?

Citat:
Un animal poate să-și piardă aripile și asta să reprezinte un avantaj în anumite condiții.
Chiar este un avantaj pentru pinguinii cu aripile lor atrofiate dar specializate pentru innot, ca si pentru o multime de alte pasari terestre.

Citat:
Repet că eu nu m-am referit la ceea ce se constată în natură ci la ceea ce ar trebui să se constate dacă ar lipsi o Forță inteligentă creatoare. Natura dovedește existența acestei forțe. Informația biologică, bogăția formelor de viață, viața conștientă, existența lumii însăși sunt dovezi arhisuficiente pentru existența acestei forțe pe care unii o numesc Dumnezeu, alții în alt fel.
Sper ca intelegi ca toata propaganda asta ID nu are nici o legatura cu IHWH, nici nu Biblia sau cu perceptele ei, ci e pur si simplu un argument din ignoranta de genul "Eu nu stiu cum au aparut toate astea si nici nu-mi pot imagina cum, asa ca [insert your god hier] le-a facut."

OK, Unicornul Roz si Invizibil a facut totul batand din copite.