Citat:
În prealabil postat de konijiro
In viziunea ta, lucrurile arata asta:
mutatie benefica = total imposibila, deci supranaturala, deci dzeu exista
mutatie distructiva = perfect probabila, dar fara implicarea lui dzeu (ca el, stim bine, nu e implicat in nimic rau)
Acum mai trebuie sa si produci dovezile pentru existenta zeului respectiv in spatele mutatiilor alora, si ai rezolvat.
Si mai trebuie sa ne si explici de ce mutatiile benefice, desi intelese si explicate de stiinta, sunt "supranaturale".
|
Depinde ce înțelegi prin mutație benefică. Un animal poate să-și piardă aripile și asta să reprezinte un avantaj în anumite condiții. Mutația este aproape întotdeauna pierdere de informație. Ca un animal să treacă la o formă mai complexă, trebuie să câștige informație, adică trebuie să câștige ADN complex și ordonat. Mutația produce aranjamente întâmplătoare în moleculă, nu aranjamente ordonate. orice trăsătură nouă cere supliment de informație ordonată care nu poate apărea prin mutație.
Poți citi ceva mai mult aici:
http://www.answersingenesis.org/arti...e-of-evolution
Mutațiile benefice pot fi un mit, nu sunt informat. Am impresia că în bună măsură chiar asta sunt iar cele câteva exemple contrare sunt chinuite.
Tu însă crezi orbește, chiar și fără să te fi documentat, că știința le-a explicat. Nu are sens să intru cu tine într-un dialog al orbilor. Dacă vrei să aduci în discuție mutațiile benefice, adu cazuri concrete și o să vedem.
Repet că eu nu m-am referit la ceea ce se constată în natură ci la ceea ce ar trebui să se constate dacă ar lipsi o Forță inteligentă creatoare. Natura dovedește existența acestei forțe. Informația biologică, bogăția formelor de viață, viața conștientă, existența lumii însăși sunt dovezi arhisuficiente pentru existența acestei forțe pe care unii o numesc Dumnezeu, alții în alt fel.