Subiect: ciudatenie
View Single Post
Vechi 16.02.2011, 17:13:27
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
I.Calin
1."În Ardeal există destui intelectuali de cafenea "...iar din Moldova daca ascultam la stiri ne raspundem sincer ...ce fel de vesti vin mereu....Asa ca sa fim seriosi...si mai ales uniti....

2."unde ești tu, Căpitane?"....ooppss.....agreezi Legiunea....ia citeste tu aici:

http://www.idee.ro/holocaust/gavril_m.html
ps. ma intreb si eu asa..un bun crestin cum poate da slava cuiva cu idei de genul legionarilor, sprijinitori ai holocaustului? Sa ne ierte pe toti Dumnezeu.....
NU dau slavă, nu agreez nimic, dacă dorești să mă preabineînțelegi, singura constantă din viața mea e creștin ortodoxia. Restul..., mai povestesc și eu că de', toți trăim și ne "încântă" binefacerile vieții.

Doamne ajută!

P.S. Din nefericire, știu ce înseamnă PCR, știu ce înseamnă Legiunea Arhanghelului Mihail (Garda de Fier), știu ce înseamnă și democrațiile de astăzi (P soc dem, P nat lib, P dem lib, P pop, P și alte P, meseria, cesă-i faci). Dar asta nu e important. Un om care gândește liber nu rămâne sclavul niciunei idei care nu are legătură cu eternitatea. (Te-ai prins ce băiat inteligent mă făcui deodată). Și acolo, adică în domeniul credinței, care va să zică, prefer să fiu rob, sclav, bigot, habotnic, dobitoc sau cum or mai vrea unii să mă numească.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote