Citat:
În prealabil postat de ionut stefan
daca dumnezeu ma va invrednicii de asa o mare minune as fi cel mai fericit. Sa sti ca mai ai putin timp de trait pt mine este o mare purtare de grija a lui dumnezeu. Sa-ti dea timp pt spovedanie pt sfanta impartasanie si cainta. Asta daca crezi in dumnezeu si privesti cu ochi duhovnicesti daca nu crezi in dumnezeu este o tragedie si un chin
|
Probabil ca nu ai copii, sau nu aveai cand ai scris acestea...nu stiu !
Dar, are dreptate KANDIA , cand ai copii, parca nu-ti mai apartii, totul capata sens in jurul acestora .
Nu am mai fost la doctor, nici nu stiu ce-i cu sanul acesta care, ma tot doare, dar nu sesizez vre-o galma sau ceva alarmant in acest sens , sunt convinsa ca este pe fond hormonal , intensitatea ei osciland in functie de perioada menstruatiei.
Nu stiu ! Alerg si eu prin prezent ca bezmetica fara sa ma ingrijesc de trup pe la medici, fara sa ma ingrijesc de suflet....parca totul se rezuma la o clipa.
Anca are dreptate, dar tare mi-as dori sa apeleze la empatie atunci cand aduce in vedere " desfranarea " si alte pacate ale zilelor noastre . Pentru ca este mult mai usor sa le criticam de la 60 de ani in sus, decat daca am face-o la 20-30 de ani, implicati direct in aceste fenomene sociale. Mai ales cand vine vorba de religie, dupa cum se vede aici pe forum, oricum ai da-o in viata sexuala, parca tot desfranare se numeste ( chiar si in familie ). Sa fim seriosi ! Multe nu sunt decat presupuneri si prejudecati.