View Single Post
Vechi 16.02.2011, 12:56:00
ZergAteu ZergAteu is offline
Banned

Data înregistrării: 12.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Diferenta ti s-a mai explicat deja.
Un tip care se duce acum la o prostituata, stie ce risca.
Iar în cadru reglementat politica ar putea fi „No condom, no sex”. Nu e ca și cum nu am fi văzut deja că funcționează.

Citat:
Un tip care se duce la o prostituata "legala" are impresia ca e in siguranta, cand de fapt nu este.
Vezi mai sus.

Citat:
Si daca contracta o boala ce face? Se duce la "protectia consumatorului"?
De ce nu? Dar mai util e dacă anunță și prostituata. Sunt conștient că puritanii ar fi în stare să depună plângeri aiurea da' cu un simplu bon de casă cu cod pe el se poate verifica dacă a avut contact sexual sau nu.

Citat:
Sigur ca da, toti clientii se vor ingramadi sa-si lase datele de contact, adresa de acasa, telefonul de acasa, telefonul de servici, adresa de email, messenger, profilul de facebook, si de ce nu..datele de contact ale sotiei, prietenilor?
Clientul tipic al prostituatelor este clientul fidel. Cei care fac la întâmplare sunt mult mai rari. Chestia asta s-a mai făcut și în trecut în România, bordelurile aveau registre proprii.

Citat:
In felul acesta vor putea primi si oferte speciale, vii cu un prieten, reducere 50% si prezervativ la comun.
Și poate mai bagi niște momâi de paie pentru că nu poți răspunde la argumentele și poziția reală pe care o am.

Dă-mi te rog un exemplu de țară în care soluția păstrării prostituției în ilegalitate are rezultate foarte bune, conforme cu poziția ta. Și ai putea să clarifici care a poziția ta, te rog? Concret, ce măsuri, ce schimbări, ce legi, ce campanii șamd?
Reply With Quote