View Single Post
Vechi 29.06.2007, 14:16:42
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Papuselule,la cazul Tanacu,vezi tu,mai sunt si exceptii,exceptiile confirma si intaresc regula.Daca eu nu vreau sa judec pe aproapele meu,vis-a-vis de aceasta,care este treaba ta ca nu vreau sa imi mai fac un pacat in plus la cele pe care le am,cu privire si referire la judecarea semenului?Oricum cazul e incheiat,nu mai are niciun rost sa mai discutam despre aceasta,s-a spus tot ceea ce trebuia spus,nu mai este si nu mai ramane nimic de spus din partea noastra,lasa autoritatile in masura si cu autoritate deplina sa isi faca treaba lor,lasa pe Dumnezeu sa isi faca Voia Sa,si sa nu judecam noi pe aproapele nostru,asta vroiam de la inceput sa iti zic,chiar daca nu am fost pe intelesul tuturor si nu m-am facut inteleasa,eu am vrut decat sa nu continuam in a-l judeca pe aproapele,atat si nimic mai mult.Pricepi acum ce am vrut si ce am urmarit eu de la inceput?Sa nu ne judecam aproapele nostru noi,cei fara nicio imputernicire,autoritate deplina de la Dumnezeu si care nu suntem in masura in a-i judeca pe altii ci sa ne judecam pe noi,mai ales si in primul rand,pt. a noastra mantuire.
Reply With Quote