View Single Post
Vechi 16.02.2011, 03:50:47
ZergAteu ZergAteu is offline
Banned

Data înregistrării: 12.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Prima poză e a unei șopârle, nu a unui animal de tranziție. Datorită proporțiilor dintre lăbuțe și trup ție ți se pare că e un "șarpe cu labe", dar nu e. Articolul de unde e poza e despre altceva, despre faptul că respectiva șopârlă face pui vii, deci chiar din punct de vedere evoluționist este un animal avansat pentru clasa șopârlelor, nicidecum o specie de tranziție între șerpi și șopârle. Ceea ce nu știi tu e că potrivit arborelui filogenetic evoluționist, nu șopârlele se trag din șerpi ci șerpii din reptile care și-au pierdut labele.
Faptul că prezinți această fotografie dovedește ce infantil ești și în ce hal poți să aberezi.
Pai de aia e formă tranzițională.
Aia cu șerpii ai băgat-o tu de la tine. Eu am pus-o pentru puii vii.
Răspunsul tău arată cât de în bălării ești.

Citat:
Cât despre ornitorinc, el este un animal fără strămoși și fără urmași, deci nu este o dovadă în sprijinul evoluționismului:
http://en.wikipedia.org/wiki/Platypus
Mama ei de treabă, și eu care credeam că te vrăjesc cu asta.. nu că genetica n-ar ajuta.

Citat:
Nu este o specie de tranziție între păsări și mamifere. Mamiferele se trag din reptile, nu din păsări, potrivit arborelui filogenetic evoluționist.
Iară ai dat-o în bălării. Eu nu am spus că e formă de tranziție între păsări și mamifere, ar fi fost o tâmpenie, pe care ți le las ție că văd că-ți plac.

Eu am făcut referire la faptul că face ouă, nu că are o evoluție convergentă cu rața în ceea ce privește ciocul. Legat de ouă, dacă ai fi citit ce scrie în articolul cu șopârla cu pui vii ai fi reținut că spune ceva de genul că odată ce un animal renunță al ouă în favoarea puilor vii nu se mai întoarce. Te las pe tine să faci adunarea.

E o formă tranzițională de la reptile la o formă de mamifere. Și nu, nu este strămoșul omului.
Reply With Quote