Subiect: Intrebare
View Single Post
Vechi 15.02.2011, 22:20:53
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Pacatul produce efecte dramatice.Este bine sa-l eviti din toata puterea.Daca cumva cineva cade in pacat,constient sau nu,in nici un caz nu il batjocoresti precum Ham ci incerci sa-l ajuti cu modestie si discretie precum Sem si Iafet.Poate ca acesta scena este o lectie despre natura umana,slabiciunile ei inerente,respect,batjocorire si efectele actiunilor noastre.Batjocoirea de catre Ham a caderii in pacat a unui om,care era si tatal sau,Noe, pana atunci fara de prihana, a avut ca efect blestemul asupra copilului sau Canaan pentru ca cel care a batjocorit sa cunoasca la randul sau durerea unui tata.O lectie dura dar de multe ori constati efectele actiunilor tale mai cand ti-se intimpla chiar tie pe propria piele.Si mai ales cand ai gresit fata de parintele tau.
Subscriu. Și eu privesc la fel acest episod biblic.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote