Citat:
În prealabil postat de ZergAteu
Important este cum e embrionul, nu cum e desenul. Dacă te-ai fi dus pe referințele pe care ti le-am dat, ai fi știut.
|
Eu am citit tot link-ul si ti-am si raspuns. Dar daca nu ai priceput ironia cu celula nu e vina mea. Exista asemanari din avion la embroni. Stii povestea cu castravetele, si el si omul se aseamana pana la identificare, dar numai intr-un aspect: procentul de apa.
Citat:
Aia e pagina despre evoluție, nu despre termenul de propagandă creaționistă numit „evoluționism”.
Ăsta ce e? Argumentul din wikipedia în română? Ia măcar să vezi un articol bine scris la varianta în engleză.
|
Eu nu l-am dat pentru creationism L-am dat ca sa se vada ca la dovezi apare si Haeckel, iar restul dovezilor sunt zero (organele vestigiale stikm acum ca nu sunt inutile).
Citat:
Aia e abiogeneză. Dar ce să-i faci, dacă nu vrei să pricepi că TE explică doar cum au apărut speciile, odată ce există viața, indiferent care e metoda prin care a apărut...
|
Si o fi intrand la creationism! Toate intra in conceptul ateu general de aparitie a vietii si universului. Putem baga si Big-bang-ul aici.
Citat:
Și așa-i că te așteptai să iasă cai in musuculițe pentru că asta crezi tu că zice TE?
|
Eu nu ma asteptam sa iasa nimic, dadeam doar ce a spus evolutionistul. Eu stiu ca nu iese nimic.
Citat:
Așa e ca te uiți selectiv la ce vrei tu?
Uite ce se spune:
|
Iar imi dai citate din 1955 si 1946. Si ca si cand eu ar trebui sa cred pe cuvant ce zicea Muller in 1955, ca nu dadea si dovezi.
Eu ti-am dat citate ma recente din Dobhansky si Ayala, mult mai recente.
Citat:
Ken Miller e creștin și sunt mulți ca el, inclusiv musulmani, hinduși, baha'i sau mai știu eu ce.
|
Si ce importanta are? Si in inchisori sunt crestini, nu inseamna ca ar fi crestinii raufacatori. Bine ca nu e ortodox.
Citat:
Greșit. Lista aia se referea la Project Steve, un proiect care pune în lumină care este situația reală în ceea ce privește presupusa dar inexistenta dezbatere în cadrul comunității științifice în ceea ce privește valabilitatea TE. Creaționiștii mint cu nerușinare că există așa ceva. Acea listă de oameni de știință pe care-i cheamă Steve și consideră adevărată TE dovedește cât de mincinoși sunt creaționiștii.
|
Te inversunezi degeaba cu ura ta contra creationistilor. Acestia sunt mai mult in SUA, noi suntem ortodocsi. Noi credem in Facerea care e primul capitol al Bibliei. Se folosesc ce spun creationistii ca sa se demonteze afirmatiile evolutionistilor. Dar nu avem nevoie de demonstratii, stim ce e adevarat.
Citat:
Mamifer care se înmulțește prin ouă. Mai sus era o șopârlă care gestează
|
Si tu nu stii ca ala e ornitorinc? Ti-am zis in alte mesaje de el. Face parte din ordinul monotrematelor, care au anumite proprietati prezente la alte specii.