Citat:
Sunt acceptate ca evidente sau prin credință, ceea ce e totuna. (Adică, pentru mine e evident că Dumnezeu există pentru tine e evient contrariul și culmea că fiecare folosește aceleași "probe"!).
|
Se pare ca iti scapa conceptul de ironie, dar ma rog, daca vrei sa te enervezi, considera ca ti-am oferit un motiv si da vina pe mine.
Cat despre citatul de mai sus, e evident ca nu e "totuna", pentru oricine nu isi traieste viata facand slalom printre diverse disonante cognitive.
Ca sa explic de ce nu sunt "totuna" ia zi, cam cate secte de matematicieni stii tu? Care nu au cazut de acord asupra "credintei" lor, si au intemeiat una noua. Nu de alta, dar secte crestine sunt vreo 38.000, la ultima numaratoare. Deci nu, nu e "totuna". Decat daca vrei sa crezi tu asta, dar vezi tu, realitatea nu se ia dupa ce vrei tu.
Citat:
Nu te mai obosi să-mi răspunzi și nu mă mai cita. Lipsa ta de onestitate, sinceritate și bun simț se vede și atunci când nu pomenești numele celui citat. Asta, probabil, din cauză că te consideri atât de important încât numele tău e singurul care trebuie să apară în postarea ta.
|
Din moment ce postezi pe acest forum, tot ce scrii aici e expus la a fi citat de altii si la raspunsurile altora. Daca nu iti convine, nu mai scrie.
Cat despre a mentiona autorul citatului atunci cand citez, nu mi se pare esential, pentru ca ma raspunsurile mele se adreseaza argumentelor/afirmatiilor interlocutorului meu, nu numelui (sau nickname-ului) sau.
Citat:
A propos, prin modul tău de a lua poziție, demonstrezi doar că ar trebui să-ți absolvi, mai întâi, cele 8 clase obligatorii și după aceea, cred că vom putea purta un dialog onorabil și matur.
|
Avand in vedere ca nu ma cunosti, poate ar trebuie sa te abtii. Mai ales ca tonul meu (si limbajul folosit) este mai politicos decat cel folosit de tine. Sau poate ai alta idee despre ce inseamna "onorabil si matur"