View Single Post
Vechi 15.02.2011, 12:55:21
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
ce comic :)) !!!

in primul rand preotul nu traieste din banii oamenilor de rand, are ca orice om, angajat la stat un salar. omul da de pomana doar daca vrea si daca poate. preotul este platit sa faca si slujbe de botez si de cununie si de inmormantare si cele de sarbatori, toate in cadrul unui salar dat de biserica ortodoxa, fara ca sa astepte nici un ban in plus de la oameni. eu asa stiu si asa mi se pare si logic, dar acum cum nu mai e nimic logic in tara asta....
Eu stiam ca salariul mediu al unui preot este intre 700 si 1.200 de lei din care aproape jumatate din salariul unui preot provine de la bugetul de stat, iar restul - din contributiile enoriasilor.
Poate gresesc... sau poate lucrurirle s-au schimbat intre timp.

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
cat despre programul lui, nu zice nimeni sa nu aiba familie, sa stea numai si numai la biserica, sa nu aiba o viata personala, ca ar fi absurd, dar asa cum este si doctorul de garda si ziua si noaptea, asa are si preotul un program si el are avantajul ca isi programeaza singur slujbele, cand doreste el.
Sa sti ca acest NIMENI sunt multe guri, s-au auzit si aici pe forum. Nu mai gasesc unde...