Subiect: ciudatenie
View Single Post
Vechi 15.02.2011, 12:09:28
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Mai Aline, daca esti ardelean asa cum declari, fi ardelean atunci.Daca faci o observatie Cristinei, fa-o priteneste,corect,civilizat,frumos.Folosesti expresia "de nu va muiati", care nu indeamna la ascultare ci la mistocareala.Apoi spui "cer adminului", ca si cand adminul e majordomul tau.Poate il rogi pe admin sau ii sugerezi,etc...Si nu te supara,daca tot il admiri pe Colaps, fa-o direct,nu te folosi de altii ca sa-ti afirmi afinitatea.In alta ordine de idei, la cat e plin forumul de remarci deplasate, chiar nu inteleg de ce te-ai luat de Cristina,care a spus un lucru pe care toata lumea il stie : DIFERENTA INTRE ARDEAL SI MOLDOVA, e ca de la cer la pamant!Ea fiind in Bistrita,simte asta foarte bine.Si pana la urma, si-a exprimat o parere.Care-i problema?
daca-i moldovean nu e frate cu noi?ba e frate si poate mai mult decit alti,si e roman gol,ai fost in moldova sa gusti din autenticitate,eu am fost si am o alta parere.si nu uita au un spirit luptator:Stefan cu o mina de razasi a tinut pre turci la dunare si pe tatari la nistru si asta nu e tot.
mutumesc de observatie.
domnul cu tine.Amin.
Reply With Quote