După cum mi-am
închipuit, recesiunea s-a terminat în trimestrul al III-lea al anului 2010 și am trecut la creștere economică încă din ultimul trimestru. Astfel anul 2010 s-a terminat per ansamblu cu o scădere a economiei cu doar 1,2 %, lucru incredibil dacă ne gândim la catastrofa lăsată de guvernele PNL-PSD 2007-2008 și apoi PDL-PSD din 2009 cu alegeri cu tot, când unii au dat bir cu fugiții văzând catastrofa în care au adus țara. Deci nu am mințit atunci când am afirmat că premierul Emil Boc a fost un fel de Salvatore dela Patria chiar dacă nimeni nu a crezut în Dumnezeu că îl va ajuta Acela, ci toți s-au găsit să-l batjocurească și să-l persifleze urlând din opozițiea călduță și etichetându-l nonstop cu cele mai urâte apelative. Dar aceia nu au făcut decât să-și etaleze ceea ce pot ei, să chiulească, să fure și să mintă. Că s-a văzut cum au lăsat țara, cu deficit de 6%, cu datorii peste datorii după toată creșterea de 8%, cu contracte cu nemiluita, cu cheltuieli și investiții neplătite și cu un haos în pensii și salarii plin de privilegii și de corupție, căci de 20 de ani vânduseră tot ce se putea vinde.
Dar acum, când însfârșit se pare că avem o bulă de oxigen, va începe circul, căci reginele sindicaliste vor da semnalul și vor cere în cor urlând la guvern de dimineață până seară tot felul de privilegii fie să le obțină fie să le păstreze iar uslașii vor urla pe antene dându-le dreptate și cerând capul regelui insinuînd viclean la nesfârșit ca să ne revoltăm cu toții pe acești incompetenți: pe cei ce au scos țara din groapa distrugerii totale, pe Ciorbea, Remeș, Muscă, Boc, adică să înfierăm ca tâmpiții pe singurii oameni care au pus osul la bătaie pentru ca să nu ne scufundăm complet în vânzare și trădare, că pe ei i-au scos trădători și hoți. Și amăgiți de diverisune nădăjduind ei ca să nu vedem cum în spatele scenariilor bine ticluite de ei să nu vedem clar cum au furat nu numai toată țara ci și meritele celor acuzați și discreditați și decredibilizați după aceiași metodă stalinistă a furtului și emanării în stil de mare revoluționar care mână în mână cu guvernatorul penibil te penibil au dat gaură la toată avuția națională păcălind pe toți oamenii cu hărtii fără valoare care dacă nu se mai devalorizează ca la balamuc atunci ne cresc subit datoriile țării, că cică dacă nu ne împrumutăm atunci scad ele așa din senin, rezervele băncii naționale. Deci v-am demonstrat că cine latră mai tare și linge mai mult gLumea întotdeauna ăia e hoții și vardiștii să furi și să minți și să ucizi. QED