Citat:
Bravo Konjiro, este deasupra tuturor, ca-ntotdeauna! ! !, obiectiv si faci corp comun cu adevarul in tot ce spui.
Esti cu adevarat un om plin de har si trezvie!
|
Cred ca esti constient de injuraturile pe care ti le-ai luat sau le vei lua de pe urma a ceea ce ai scris mai sus  
Citat:
nu fi dezamagit. daca vei continua sa activezi pe acest foeum si peste 2000 de postari ti se va spune ca nu exista fosile intermediare si ca genetica e doar o interpretare.
|
Nu asta ma deranjeaza. Ma deranjeaza insa oamenii care, dupa ce se mint pe sine (cea mai usoara forma de minciuna, dupa parerea mea), intra intr-o discutie cu altcineva pe tema T.E., fara nici cea mai mica intentie de a-si modifica punctul de vedere, indiferent de argumentele aduse de interlocutor. Asta in timp ce sustin (si poate si cred, cine stie) ca de fapt vor o discutie "deschisa".
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|