Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
1.Te bagi ca musca-n lapte , fiind departe de cursul dialogului meu ....
2."Iudaismul (din grecescul Ioudaïsmos, derivat din limba ebraică יהודה, Yehudah, „Iuda”; în ebraică: יַהֲדוּת, Yahadut, caracterele distinctive a iudeicului eáqnov), cunoscut și sub numele de religie mozaică (după principalul profet evreu, Moise) este religia poporului evreu. Preceptele iudaismului au stat la baza religiilor monoteiste creștinism și islam. "
3. despre ritul mozaic.....cunosc cred mult mai multe ca tine din motive obiective ce tin de o parte din familia mea....asa ca....si tacuisses...
IUDAISM
Fondator Infiintat de liderul ebraic Avraam
in jurul anului 2000 î.Hr. Moise a dat evreilor Tora în
jur de 1250 î.Hr.
HINDUISM
Cea mai veche dintre religii,
care de data aceasta poate
să aiba
radacini preistorice....
CONCLUZIE....desi nu e cotata cea mai veche religie cea mozaica cum te exprimi tu , totusi ea sta la baza formarii crestinismului.....
5. Si daca tot ai intrat "intamplator" pe forum si "intamplator" pe acest topic , invata sa vb frumos , ca sa demonstrezi ca esti crestin si mai inteligent ca mine....Deocamdata ca tot zici de evrei :אני מכיר את הפנים שלך כמו שאתה מדבר
ps. un popor fara cultura este aidoma unui copac fara ramuri si radacini... 
|
Da, m-am bagat ca musca in lapte, si totusi, asta nu inseamna ca sunt departe de cursul dialogului tau...
Citeste si tu cu atentie replyurile la alti oameni...
Cat despre vorbitul frumos... nu cred ca te-am ofensat. Ca te-ai simtit tu asta e altceva.
Si in plus si in noul Testament se zice ca nu poate o sluga sluji la doi stapani.... asa cum putem pune noi conceptii hinduiste in biserica ortodoxa. tu stii macar cu ce se mananca hinduismul? Te-am intrebat si te mai intreb ai citit Mari invatati ai Orientului si Parintele Paisie?
Dar cand vine vorba de vorbitul frumos iti zic ca acuma eu ma simt ofensat ca raspunzi si tu in doi peri...