View Single Post
Vechi 14.02.2011, 00:46:33
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ZergAteu Vezi mesajul
Mersi de răspunsuri. Sunt de acord cu chestia legată de muzică, totuși nu cred că am auzit de asemenea cazuri. De curiozitate, știi cazuri?
Da, stiu, de aceea am si spus.Si mi se pare o mare prostie.
Citat:

Pentru asemenea materii cum e muzica, desenul și artele plastice aș propune mai degrabă sa fie parte dintr-un pachet de materii opționale, adică să se aleagă una din materii și să fie punctat sau orele să fie facultative, adică să nu fi înscris implicit, dar să poți participa, dacă vrei, dar fără notă parte din medie.
Sunt de acord cu tine.Pentru ca sunt materii unde daca nu ai talent, nu ai cum lua nota maxima (pe merit desigur,ca din burta prea multi au note maxime).Si e pacat sa-ti afecteze media generala.
Citat:

Sincer sa fiu, sunt de părere că orele de religie, în forma actuală, sunt o formă de a îndoctrina copii altora și de a prinde o audiență captivă.
Sa stii ca am stat de vorba cu niste adolescenti (liceeni) despre religia la clasa.Toti fiind ortodocsi, mi-au raspuns in unanimitate ca este o tampenie, ca e inutila, ca majoritatea chiulesc de la religie si culmea, ziceau ca la ora sunt nelipsiti sectantii...:-))),care stiu sa raspunda perfect la intrebari din biblie,etc...
Deci problema nu este parerea mea sau a ta,problema sunt de fapt copiii care nu asimileaza religia la scoala.Intrebarea este DE CE?
Reply With Quote