Citat:
În prealabil postat de Melissa
Da.
Este just in aceeasi masura in care este just ca unui copil care nu are ureche muzicala,sa ii fie afectata media generala,datorita notei mici la muzica pentru ca a fost pus sa cante si a cantat fals.
Nu.
Nu.
|
Mersi de răspunsuri. Sunt de acord cu chestia legată de muzică, totuși nu cred că am auzit de asemenea cazuri. De curiozitate, știi cazuri?
Pentru asemenea materii cum e muzica, desenul și artele plastice aș propune mai degrabă sa fie parte dintr-un pachet de materii opționale, adică să se aleagă una din materii și să fie punctat sau orele să fie facultative, adică să nu fi înscris implicit, dar să poți participa, dacă vrei, dar fără notă parte din medie.
Și orele de religie confesională le văd în același fel, deși prefer să nu fie predată confesional în școală din moment ce există deja posibilitatea de a duce copii la cateheză, pentru părinții care vor asta. Cu alte cuvinte, nu văd ce nevoie ar trebui să acopere acele ore confesionale din moment ce există orele de cateheză. Sincer sa fiu, sunt de părere că orele de religie, în forma actuală, sunt o formă de a îndoctrina copii altora și de a prinde o audiență captivă.
Mai multe detalii sunt în articolul
http://tiny.cc/ReligiaInScoli și sincer aș vrea să știu părerile voastre.