Citat:
În prealabil postat de crocomau
Cam socanta marturisirea dvs. O consider inumana si necrestina.
|
Inuman si necrestin este sa nu respectam Sfinta Scriptura. Iar dumneavoastra, inca o data, imi aratati ca nu-l respectati pe sfintul apostol Petru si deci nici Sfinta Scriptura pentru ca incalcati urmatoarele versete:
20. Aceasta știind mai dinainte că nici o proorocie a Scripturii nu se tâlcuiește după socotința fiecăruia;
21. Pentru că niciodată proorocia nu s-a făcut din voia omului, ci oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit, purtați fiind de Duhul Sfânt.
Iata ca numai cei sfinti ai lui Dumnezeu graiesc, purtati fiind de Duhul Sfint. Iar oamenii purtati de Duhul Sfint au roade, atit ei cit si cei care ii urmeaza; ceea ce nu e cazul doamnei White; nici ea si nici biserica dumneai nu are roade.
Citat:
În prealabil postat de crocomau
Va dau o veste trista: la judecata lui Hristos nu o sa va puteti ascunde in spatele bisericii.
|
Nu ma mira raspunsul de mai sus. Ati luat din postarea mea ceea ce v-a convenit. Biserica Catolica imi ofera un drum pe care l-au parcurs multi sfinti inaintea mea si care s-au mintuit. Insa mintuirea tine de mine. Biserica imi pune la dispozitie instrumentele necesare mintuirii. Iar Biserica Catolica ne invata sa avem o singura piatra de temelie: Isus Cristos. Nu simbata, nu duminica, nu studiul, nu interpretarea. Isus Cristos si iubirea de Dumnezeu si de aproapele. Celelalte vin dupa.