Citat:
"Niste basme scrise" sunt catalogate de dvs., asa ca nu uitati pe ce fel de forum va aflati. Nu trebuie sa fim siliti, asta se traieste. Precum noi credem in Dumnezeu Cuvantul, asa dvs. nu credeti si este strict problema dvs.
|
Valoarea de adevar a unei afirmatii nu depinde de unde e rostita. Si nici nu se stabileste prin vot popular. Asa ca, din pacate, faptul ca dvs. ati ales sa credeti un anumit lucru nu confera acelui lucru valoare de adevar.
Sunt de acord ca nu trebuie sa fim siliti. Atunci de ce se face exact asta in scoala?
Citat:
Nu cred ca este cineva care se asteapta ca dvs. sa intelegeti religia.
|
In loc de a lansa o acuzatie perfect generala (asezonata cu un ton de superioritate), de ce nu va adresati exact la elementele atacate de mine in citatul la care ati raspuns? Explicati-mi, va rog, bazat pe acel citat, unde gresesc. Asta daca va intereseaza cu adevarat o discutie.
Citat:
Nu vad de ce copiii mei nu ar face religia in scoala pe motiv sa sunt unii neinteresati, trebuie gasite solutii pentru cei din urma, sunt de acord, dar nu vad de ce ar trebui sa sufere si cei dintai.
|
Solutia e foarte simpla: ore de religie la scoala de duminica, pe banii BOR, nu ai Statului. Cine vrea sa mearga, merge. Cine nu, nu. Mi se pare o modalitate onesta, si ar arata exact cat de interesati sunt, de fapt, romanii de religie. Problema e ca asta e o informatie pe care BOR (cred eu) ar prefera sa nu devina publica.