View Single Post
Vechi 12.02.2011, 18:20:45
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Mataluta citezi "decupat" si se cam pierde sensul la ce zicea fiecare.Doara nimeni nu citeste pan'la capat pacilea si vad ca te-ai ales si cu admiratori.De mandrete ce le zici dumneata la toti sa duca.Ca sa intru si in polemica de pamplezir e clar nu are rost ca ramane fiecare tot cu ideea lui.
Nu am scos absolut nimic din context. In plus, daca te intereseaza discutia, nu te opreste nimeni sa imi spui unde am inteles gresit ce vroiai sa zici, si sa iti argumentezi pozitia.

Daca ma gandesc bine, folosind cam tot atata timp si efort cat ti-a luat sa scrii ca, de fapt, nu are rost sa scrii, puteai sa scrii ceva care chiar sa adauge ceva valoros discutiei la care participam.

ON-TOPIC, un articol care prezinta destul de bine problema gasiti aici:

http://caveatlector.eu/2011/02/probl...giei-in-scoli/

Incercati sa faceti abstractie de faptul ca e scris de un ateu, si incercati sa va concentrati pe ce e scris acolo, nu pe cine a scris.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Last edited by konijiro; 12.02.2011 at 18:24:38.
Reply With Quote