Citat:
În prealabil postat de ai2
Daca esti sclav e foarte nasol sa n-ai stapan.
|
E mai rău când ești sclavul propriului orgoliu, asta ca să nu vorbesc despre alte metehne ce țin de cluburi...
Citat:
Daca oprelistea e data de credinta, de ce religiosii incalca legea mai des?
|
Pentru că trăiesc printre oameni de teapa ta.
Citat:
Cateva topicuri mai la vale a cunoaste inseamna a face sex. De ce as vrea eu sa-l cunosc pe D-zeu?
|
Și broasca de la ușa ta va orăcăi dacă ai s-o arunci în baltă. Logica ca logica, dar nici măcar gramatică...
Citat:
Ai fost acolo si stii cum e sau perpetuezi aiurea o idee cu care te-au indoctrinat altii abuzand de tine in copilarie?
|
Mă tem că tu ai fost tare abuzat, toate frustrările acumulate de tine în copilărie, s-au transformat în ură față de ce nu cunoști, de ceea ce pentru tine reprezintă enigme, față de ceea ce nu poți asimila... și vii cu astfel de idei pe un forum creștin, fiindcă voi ateii nu doriți (intelectual și moral) să vă faceți un forum.
E mult mai ușor să distrugi și să înjuri decât să construiești și să vorbești ceva mai frumos...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Last edited by I.Calin; 12.02.2011 at 09:30:35.
|