View Single Post
Vechi 11.02.2011, 19:10:21
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Este o aberatia. Inca din momentul cand am citit:"... un cercetator hawaian...". Daca citeam despre un cercetator german, englez, evreu sau american mai credeam. Faptul ca nici nu a vorbit cu pacientii si nici nu i-a vazut mi-a dat confirmarea ca este vorba despre un pseudo-cercetatori cu metode pseudo-stiintifice. In timpul nostru cam abunda de-astia. In mod sigur nu e un cercetator stiintific. Si am ajuns la concluzia asta fara sa caut informatii aditionale despre el, ci doar citind articolele.

Luat din punct de vedere religios, adica considerandu-l un saman, vraci etc. ce as putea zice? Da, mitologia e interesanta si frumoasa, si sunt sigur ca gasesti multe lucruri bune in sistemul lui de idei, mai ales cele care sunt in concordanta cu ortodoxismul. Dar cu celalalte cum ramane? Cu credintele si practicile vrajitoresti si oculte care le face?

Uite un exemplu: "lumea exterioara este creatia ta, daca te schimbi tu in interiorul tau schimbi si lumea". Nu vreau sa sochez pe nimeni, dar aceeasi idee se regaseste si in satanismul neo modern (am experienta in asa ceva).

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!

Last edited by moshu; 11.02.2011 at 19:13:04.
Reply With Quote