| 

11.02.2011, 18:45:48

| 
	| 

|  | Senior Member |  | 
					Data înregistrării: 25.07.2010 Locație: Norvegia, dar romanca in suflet Religia: Ortodox 
					      |  | 

| 

Citat: 

| 
					În prealabil postat de cristiboss56  "Nu as vrea sa fiu inger ca sa vorbesc despre Maica Domnului . Vreau sa vorbesc ca om slab , sa pot simti adevarat dragostea si mila Maicii Domnului . Maica Domnului se simte , cred , mai bine printre oamenii necajiti , slabi si prigoniti in orice fel , decat s-ar simti incojurata de ingeri . Maica Domnului jertfeste mereu , sufera mereu , si cred ca se lupta chiar si cu dreptatea divina aparand pe neputinciosii care o cer in ajutor. Iubeste peste inchipuire de mult si fara alegere si pe cei ce sunt rai si chiar si pe cei nepasatori .    Nici un pacatos , oricat de mare ar fi , sa nu se piarda , daca Maica Domnului il apara . Ea se arata cu inima larga chiar si fata de aceia care , fie din nepasare sau din necunostinta , alearga rar la dansa .Dar cu cat mai generoasa nu va fi ea cu aceia care neancetat ii cersesc ajutorul ? Acestia nu numai ca sunt iubiti mult , dar chiar sunt slujiti de dansa . Maica Domnului ne rapeste inimile .As vrea sa am toate inimile sfintilor si ale ingerilor pentru a iubi pe Maica Domnului .Si oricat ar iubi-o cu toata puterea lior ingerii cerului si pamantului , cu toata sfintenia lor, nu vor ajunge sa o iubeasca cat ii iubeste ea " . |  Si pe mine m-a atins la suflet: f profund!

__________________"Iubirea este înrudirea omului cu Dumnezeu. Ea unește la maxim persoanele umane fără să le confunde. În iubire se arată plenitudinea existenței." (Parintele D. Staniloae)
 |