View Single Post
Vechi 10.02.2011, 00:17:24
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crocomau Vezi mesajul
Am copiat versetul din Biblia Sinodala Ortodoxa. Tot nu va convine? De ce o dati cu "Biblia noastra" si "a voastra"?
Pentru ca ai spus ca eu nu citez din Biblie, si mi s-a parut ca nu seamana Biblia noastra cu a voastra.
Ca la voi NP, nu seamana. Averi Biblie baptista , Biblie penticostala, Biblie AZS,...in fine , peste 3000 de variante a Bibliei.

Citat:
Domnul Iisus Hristos este modelul suprem pentru crestini. Ce ziceti? IL putem considera crestin, pe Cristos?

Nu!
Hristos nu e crestin .
Hristos este UN MODEL de urmat...
Crestin: http://dexonline.ro/definitie/creștin

Citat:
Adica, primii crestini pazeau sambata. Se stie ca primii crestini au fost evrei.
Da, pazeau sambata si nu numai ...
Tot iudeo-crestinii se taiau imprejur...voi va taiati?

Citat:
Bun. S-au intamplat multe lucruri si in alte zile. Totusi, numai ziua a saptea a saptamanii a fost binecuvantata si sfintita de Dumnezeu, inca de la facerea lumii, si poruncita ca zi de odihna inchinata Domnului.
Da si cateva exemple cu ce s-au intamplat si in alte zile, ca alcumva am sa spun ca esti mincinos...vreau sa desfacem "firul in patru"(vezi ca - o expresie).
Ziua a 7-a a fost binecuvantat se sfintita si poruncita pt IUDEI...aveti in Biblie Iesire 31,13-17?
Daca o gasesti poruncita de Hristos Apostolilor atunci ma fac sambatar!

Citat:
Mai conteaza ce a sfintit, binecuvantat si poruncit Dumnezeu?
Da!
Dar ce a binecuvantat si a sfintit si a poruncit pt crestini; crestinii nu tin Legea mozaica...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.