Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz
Aoleu ! Deci, in afara de Scripturile pe care le stim, a mai aparut una, cea dupa E.G. White !!!
|
nu am vrut sa mai spurc forumul cu copy-paste-uri de pe forumul lor, dar cred ca i-am demonstrat ca mai au si alta invatatura...
Biblia spune: „Chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care vam vestit-o - să fie anatema!" (Gal. 1, 8).
Oare au in Biblie acest verset?
Citat:
Dac E. G. White scrie sub inspiratia lui Dumnezeu, noi ceilalti cu ce suntem mai prejos ???
Bine ca EG White e inspirata de Dumnezeu, iar fecioara Maria e doar folosita de Dumnezeu asa, pe post de mama-purtatoare de care dupa aceea trebuie sa se debaraseze toata lumea...
|
Diferenta intre Maica Domnului si EGWhite este ca : prima L-a nascut pe Hristos-Calea , Adevarul si Viata noastra a celor ce suntem loiali Bisericii pe care a intemeiata-o, ....a doua a nascut o credinta a pieririi - a dat nastere altei (mai sunt...pana la peste 3000) cai pierzatoare.
Citat:
EG White pe cine a nascut din Treime, ca sa fie pusa pe acelasi plan cu Dumnezeu ? Pe Tatal sau pe Duhul Sfant ?
|
EGWhite este rodul muncii Satanei!...
Ea nu cunoste pe D-zeu...era femeie bolnava de epilepsie...vezi cazul copilului lunatec!