View Single Post
Vechi 09.02.2011, 00:27:56
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Aoleu ! Deci, in afara de Scripturile pe care le stim, a mai aparut una, cea dupa E.G. White !!!
nu am vrut sa mai spurc forumul cu copy-paste-uri de pe forumul lor, dar cred ca i-am demonstrat ca mai au si alta invatatura...
Biblia spune: „Chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care vam vestit-o - să fie anatema!" (Gal. 1, 8).

Oare au in Biblie acest verset?

Citat:
Dac E. G. White scrie sub inspiratia lui Dumnezeu, noi ceilalti cu ce suntem mai prejos ???
Bine ca EG White e inspirata de Dumnezeu, iar fecioara Maria e doar folosita de Dumnezeu asa, pe post de mama-purtatoare de care dupa aceea trebuie sa se debaraseze toata lumea...
Diferenta intre Maica Domnului si EGWhite este ca : prima L-a nascut pe Hristos-Calea , Adevarul si Viata noastra a celor ce suntem loiali Bisericii pe care a intemeiata-o, ....a doua a nascut o credinta a pieririi - a dat nastere altei (mai sunt...pana la peste 3000) cai pierzatoare.

Citat:
EG White pe cine a nascut din Treime, ca sa fie pusa pe acelasi plan cu Dumnezeu ? Pe Tatal sau pe Duhul Sfant ?
EGWhite este rodul muncii Satanei!...
Ea nu cunoste pe D-zeu...era femeie bolnava de epilepsie...vezi cazul copilului lunatec!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote