View Single Post
Vechi 08.02.2011, 23:53:32
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crocomau Vezi mesajul
Adventistii nu sunt adeptii unei credinte formale, .
Adventistii sunt adeptii credintei lansate de EGWhite:-copy-paste-uri

unom:
Citat:
.EGW a fost fara indoiala un profet al bisericii AZS(MR). A avut multe solii din partea Domnului adresate bisericii, unele dintre ele de cea mai mare importanta. De asemenea a avut multe solii adresate la persoane individuale, soliii de cea mai mare importanta pentru acele persoane.

Si ca orice profet al Domnului, Ellen White a fost si om.

Cateva intrebari imi atrag de multe ori atentia, poate si la altii se intampla la fel:

Sunt scrierile EGW infailibile, venite 100% din inspiratie divina, sau sunt si pareri personale printre ele?

Scrierile EGW sunt la acela-si nivel cu Biblia sau mai jos? Mai sus nu cred ca le crede nimeni.

Scrierile EGW COMPLETEAZA Biblia sau o EXPLICA?

Cineva care n-o recunoaste pe EGW ca profet (nu citeste scrierile ei), poate fi mantuit?
mariussascau:
.
Citat:
.A fost un profet pentru toti omenii nu cred ca doar pentru AZS sau pentru AZS(MR)...
Pentru mine un profet e unul bun sau un profet mincinos nu exista cale de mijloc... Chiar daca au fost carne pacatoasa eu cred ca a facut voia Domnului... Nu am pus nici odata asta in dubiu... Pai daca luam asa si Biblia e scrisa de omeni insemna ca au pus si de la ei? ... EU ASA CEVA NU CRED :)... MARTURIELE EI EXPLICA BIBLIA MAI PE LARG ... DAR TOTUSi BIBLIA RAMANE PRIMA CARTE MAI PRESUS DE TOATE CARTILE ... UN PROFET DACA CINEVA NUL RECUNOASTE INSEMNA CA PE UNDEVA ARE PACATE CARE NUI PLACE SA LE LASE LAOPARTE SI II PLACE ASA. DEACEIA MULTI NU RECUNOSC PROFETILE (cred eu)
.[/quote]

rest:
Citat:
Personal cred scrierile lui E.G.W.
carm3n:
.
Citat:
.Dar, odata trecut testul, daca am stabilit ca atat Biblia cat si scrierile EGW sunt inspirate de acelasi Autor, cred ca putem considera ca sunt la acelasi nivel. Ambele sunt inspirate de Dumnezeu.
.

Citeste ce am copiat de pe forum , si zi-mi: a cui invatatura urmati?
PS. care esti tu ?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.