Citat:
Īn prealabil postat de jenica
Daca ar trebuie sa fiu eu insumi cu adevarat......, daca ar trebui sa fiu egala cu cea de "acasa" .....ar trebui sa va spun si pacatele mele. Asa e drept:). aici sunt buna, blanda, dau sfaturi ca o "atotstiitoare", sant aici sunt om care pare ca stie tot, si vrea sa fie mereu in pace cu toti,un om care isi arata doar bnunatatea si blandetea.... dar jenica de "acasa" este plina de patima, de rautate, de maine, de clevetire, de imbuibatre, de iubire de sine, de mandrie, de curvie, de fatarnicie, de lene de toate acestea si mai mari si mai multe decat acestea. Acuma puneti-ma langa jenica cea blanda de pe forum...si o veti cuoanste de ADEVARATA jenica. Asta sunt eu fratilor ieratti-ma si ma iubiti asa cum sunt..
jenica
|
Draga Jenica, atotstiutor este doar Dumnezeu. Faramale pe care le stim noi poate inseamna ceva in ochii oamenilor mai comozi, care nu pun mana sa citeasca, dar nu Il pot impresiona pe Dumnezeu. Sa nu uitam insa ca cunoasterea este ceruta de Ap. Pavel, ca fiind a doua treapta dupa credinta. La putina credinta a noastra, si cunoastere putina. Dar macar ne stradium. Asa cum, a crede ca ai credinta, chiar daca nu o ai, este inceputul pentru a o avea cu adevarat.