View Single Post
Vechi 26.06.2007, 14:29:40
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Nu domnule Iustin44 nu e cum spui dumneata ca un fel de acte de bravada shi de curaj din care vrei dumneata sa para ca ar fi interpretand dumneata din Apocalipsa fiindca la Apocalipsa spune altfel:
[21]7. Cel ce va birui va mosteni acestea si-i voi fi lui Dumnezeu si el Imi va fi Mie fiu
8. Iar partea celor fricosi si necredinciosi si spurcati si ucigasi si desfranati si fermecatori si inchinatori de idoli si a tuturor celor mincinosi este in iezerul care arde, cu foc si cu pucioasa, care este moartea a doua.
[22]15. Afara cainii si vrajitorii si desfranatii si ucigasii si inchinatorii de idoli si toti cei ce lucreaza si iubesc minciuna!

shi se vede foarte clar ca accentul cade mai mult pe lucratorii minciunii...:hmmm:

oricum e frumos ca ai reushit dumneata sa povatzuieshti pe unii sa nu se lase antrenatzi in prozelitisme sectare... asha mi se pare... dar interpretarile apocaliptice trebuie sa le lasam cu precadere in mana Domnului shi a duhovnicilor imbunatatzitzi... shi nu sa ne apucam noi chiar daca am fi in stare sa-i shi combatem...

deci e foarte frumos din partea domniei tale ca ai reushit in tzari straine sa pastrezi o particica din dreapta credintza ortodoxa...
Reply With Quote