Citat:
|
Īn prealabil postat de ory
Am recitit textul pe care l-am scris in acest topic si am observat ca am facut destule greseli caligrafice,am mancat litere...etc,pentru aceasta va rog sa ma scuzati,insa eu scriu pe forum sub presiunea tipetelor copiilor,si cu o atentie impartita intre calculator si acestia.
Multumesc,in acelasi timpe,celor care-mi sustine realismul,dupa cum stiti,eu nu sunt buna cat doar incerc sa inteleg pe cat mai obiectiv posibil ceea ce se-ntampla in jurul meu,in interiorul meu si in sensurile acestora...mai ales in conformitate cu aspectul spiritual al vietii si oamenilor,aspect care mi-a influientat viata foarte mult.Bine-nteles,cand spun "pe cat mai obiectiv posibil",poate sa-nsemne atat cat inteleg din punctul meu de vedere acest obiectiv,fiindca pentru unii poate avea alte specificatii.
|
Greselile tale nu sunt caligrafice ci ortografice, caligrafia fiind perfecta. In privinta greselilor ortografice ne mai ajuta si calculatorul, care din lipsa de spatiu mai mananca cate o litera. Ceea ce ma mira la mesajele tale e, ca la tine calculatorul pune semne in plus, precum ghilimelele de la cuvantul credinciosi. NU-mi pot imagina ca le-ai pus chiar tu, caci asta ar insemna sa afirmi tocmai contrariul despre cei care se autointituleaza credinciosi. Ar fi ca si cum i-ai face mincinosi pe fata. Am observat de mai multe ori aceasta greseala de tipar si am vrut sa te atentionez, caci daca ai pus-o chiar intentionat, asta e egal cu judecata. Si doar stii ca judecata e a lui Dumnezeu. Dumnezeu sa te binecuvanteze, ca ne arati ca e loc de mai bine, noi cu totii fiind putin-credinciosi.
Doamne ajuta!