View Single Post
Vechi 26.06.2007, 14:29:22
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ory
Am recitit textul pe care l-am scris in acest topic si am observat ca am facut destule greseli caligrafice,am mancat litere...etc,pentru aceasta va rog sa ma scuzati,insa eu scriu pe forum sub presiunea tipetelor copiilor,si cu o atentie impartita intre calculator si acestia.
Multumesc,in acelasi timpe,celor care-mi sustine realismul,dupa cum stiti,eu nu sunt buna cat doar incerc sa inteleg pe cat mai obiectiv posibil ceea ce se-ntampla in jurul meu,in interiorul meu si in sensurile acestora...mai ales in conformitate cu aspectul spiritual al vietii si oamenilor,aspect care mi-a influientat viata foarte mult.Bine-nteles,cand spun "pe cat mai obiectiv posibil",poate sa-nsemne atat cat inteleg din punctul meu de vedere acest obiectiv,fiindca pentru unii poate avea alte specificatii.
Greselile tale nu sunt caligrafice ci ortografice, caligrafia fiind perfecta. In privinta greselilor ortografice ne mai ajuta si calculatorul, care din lipsa de spatiu mai mananca cate o litera. Ceea ce ma mira la mesajele tale e, ca la tine calculatorul pune semne in plus, precum ghilimelele de la cuvantul credinciosi. NU-mi pot imagina ca le-ai pus chiar tu, caci asta ar insemna sa afirmi tocmai contrariul despre cei care se autointituleaza credinciosi. Ar fi ca si cum i-ai face mincinosi pe fata. Am observat de mai multe ori aceasta greseala de tipar si am vrut sa te atentionez, caci daca ai pus-o chiar intentionat, asta e egal cu judecata. Si doar stii ca judecata e a lui Dumnezeu. Dumnezeu sa te binecuvanteze, ca ne arati ca e loc de mai bine, noi cu totii fiind putin-credinciosi.
Doamne ajuta!
Reply With Quote