Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
Danut....sa ma ierti NU au cum fi aceiasi evrei....si in plus nu ii poti numi antihristi...Antihrist e unul si poate a si venit.....sau vine...
|
Un antihrist (cu articol nehotărât) este oricare om ce stă în mod voit și în cunoștință de cauză împotriva lui Hristos. Toții jidanii sunt antihriști.
Țineți minte însă că:
Nu toți evreii sunt iudei. Și nu toți iudeii sunt jidani.
Eu n-am nimic cu colegul de muncă evreu sau cu vânzătorul de pâine evreu sau altcineva, el săracul nu știe care-i adevărul. El a rămas la Tora, la Vechiul Testament, el doar asta urmează.
Dar cu jidanul ce urmează cartea blestemată diavolească a Talmudului, care hulește în cel mai drăcesc mod pe Mântuitorul nostru Hristos (de dragul neîntinării cugetelor oamenilor, nu voi reproduce nici un citat!); cu acela am ceva, căci este vrăjmașul și dușmanul meu și al lui Hristos și oricine face pact cu un asemenea om este trădător de credință și lepădat!