View Single Post
Vechi 08.02.2011, 20:00:02
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Danut....sa ma ierti NU au cum fi aceiasi evrei....si in plus nu ii poti numi antihristi...Antihrist e unul si poate a si venit.....sau vine...
Un antihrist (cu articol nehotărât) este oricare om ce stă în mod voit și în cunoștință de cauză împotriva lui Hristos. Toții jidanii sunt antihriști.

Țineți minte însă că:
Nu toți evreii sunt iudei. Și nu toți iudeii sunt jidani.

Eu n-am nimic cu colegul de muncă evreu sau cu vânzătorul de pâine evreu sau altcineva, el săracul nu știe care-i adevărul. El a rămas la Tora, la Vechiul Testament, el doar asta urmează.

Dar cu jidanul ce urmează cartea blestemată diavolească a Talmudului, care hulește în cel mai drăcesc mod pe Mântuitorul nostru Hristos (de dragul neîntinării cugetelor oamenilor, nu voi reproduce nici un citat!); cu acela am ceva, căci este vrăjmașul și dușmanul meu și al lui Hristos și oricine face pact cu un asemenea om este trădător de credință și lepădat!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România!

Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html
Reply With Quote