Subiect: Minune!!!
View Single Post
Vechi 08.02.2011, 00:13:09
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca ai cunostinta despre ortodoxie, ar trebui sa stii ca asta e una din cele mai importante preocupari, deosebirea duhurilor. E adevarat ce spui, sunt minuni de la Dumnezeu si de la vrajmasul. Dar daca nu sunt minuni inseamna ca nu e nimic, doar foilozofie. Si filozofii aveau diferite conceptii despre lume, divinitate, etc, dar niciunul nu facea vreo minune.
Iar Iisus a spus sa nu ne lasam inselati, dar si ca cine va crede in El va face acele minuni.
Am si eu o intrebare : Ce intelegi tu din aceste versete?

Apocalipsa , cap 13:

"11. Și am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, și avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
12. Și toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în fața ei. Și face pământul și pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Și face semne mari, încât și foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor, "

Cine crezi tu ca indeplineste la ora actuala aceasta profetie? ...

Iti dau un indiciu: Rana de moarte a fiarei dintai, care a fost vindecata , inseamna puterea pe care au pierdut-o fariseii si carturarii asupra poporului ales datorita apostolilor care dotorita pogorarii Duhului Sfant au aratat clar cine era slujitor al lui Dumnezeu si cine nu...

Last edited by bob2909; 08.02.2011 at 00:15:58.
Reply With Quote