View Single Post
Vechi 07.02.2011, 23:05:08
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de umila123 Vezi mesajul
ce credeti? nici de data asta nu am putea prin grija celui ce posteaza,prin mandat postal,sa dam fiecare cate 20 lei?! cred ca putem sa renuntam la o .....carte,le pretul unei cartele,la ceva dulce,/......la orice,si sa daruim pt ca ne a fost ...DARUIT!
Problema este ce ne facem cu restul de sute de mii de familii necajite si in pragul disperarii, a miilor de copii ai nimanui pentru care nimeni nu afiseaza aici si nu-i promoveaza pentru a fi ajutati?
Dam 20 de lei unuia acum pentru ca i s-a faut publicitate si raminem fara bani pentru cei fara ajutor publicitar de pe strazi din satele si comunele pe unde trecem.

Leo Tolstoy, fiind foarte destept, pentru a multumi pe toti orpsitii si batutii de soarta schimba toti banii sai in kopeici si in fiecare miercurea, vinerea si duminica cind veneau toti CU SUTELE la pomana le dadea tuturor CEVA!..o kopeika cu care isi cumparau o chifla si macar nu mureau de foame, in schimb TOTI PLECAU CU CEVA IN BUZUNAR.

Asa cred ca ar trebui sa facem, nu sa dam TOTUL celui care are povestea cea mai "fermecatoare"
Reply With Quote