Subiect: Minune!!!
View Single Post
Vechi 07.02.2011, 20:45:12
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
nu contesti ,sigur ca da....mai ales dupa un raspuns argumentat foarte frumos (primul) . Cei care participa la aceasta minune sunt cu ochii pe lumina in ultima instanta. Se pot accepta sau contesta mult, fiecare dupa .......el. Ce nu se pot explica sunt atmosfera deosebita, pacea care coboara odata cu lumina, cerul freamata usor si capata o nuanta si o miscare nemaivazuta si inexplicabila . O adiere cu adevarat Divina care ne aminteste de Cel care a murit pentru noi. Atunci sufletul simte ca e Acasa.... Poti sa fii orb si surd si tot esti coplesit. Iar lespedea pe care a stat Hristos Dumnezeu in mormant nu se poate spune cum miroase ........ cred ca a Rai. Aceste minuni se tot tot intampla de de la Patimire si pana astazi cu milioane si milioane de oameni, savanti si analfabeti, crestini si atei, sfinti si criminali, laici si clerici, supusi si conducatori. Nu mai despicati firul in patru ca Hristos e viu !!!!!!
Raspunsul pe care l-ai postat ca fiind al meu, NU E AL MEU.Este a lui AdrianAamz.Ai gresit in manevrarea mesajului.
Reply With Quote