În prealabil postat de zaharia_2009
Ati procedat prevazator dar totusi insuficient ! Intrigata fiind ati vrut sa fiti sigura de ceea ce inseamna cuvintul ,,demnitate" si ati consultat ,,dex online", pt a nu va lansa pe un teren necunoscut, alegind astfel primele 2 explicatii din insiruirea de 7 ,dar nu ati mai avut rabdare sa verificati si ce inseamna ,,destoinicie" ,,vrednicie" si ,,mindrie" , pt. a vedea daca si reciproca este adevarata . Astfel ati fi avut surpriza sa vedeti ca la urma urmei va contraziceti .
Ceea ce v-am spus eu despre ,,demnitate" nu a fost scornirea mea ci este din isvorul nesecat al scrierilor patristice. Adica puteti crede pe cuvint, fara a verifica ! A, nu va convine ! Asta este altceva !!
Imi permit sa va recomand sa fiti si mai prudenta pe viitor dar si mai franca in discutii , sa renuntati la smecherii usurele si sa aprofundati ortodoxia . Este singura cale spre mintuire si nici pe departe nu este echivoca sau ambigua. Este singura intelepciune reala a lumii acesteia !
Eu va spun cu draga inima lucurirle ecestea desi stiu ca sunt multi care defapt ,,cititi" fiind nici maca nu-i intereseaza ce este aceea intelepciunea adevarata.
,,Sic transit gloria mundi !" sau ,,Asa l-a trasnit pe Grigore la munte !"
|